η ομαδα

teamJean-François Noual – Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Jean Francois έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στην Ομάδα, στο κομμάτι των Πωλήσεων και της Διαχείρισης Λογαριασμών. Πριν από τη smart4ads, εργάστηκε στην Tradedoubler, το κορυφαίο ευρωπαϊκό affiliate network, ως Head of Operations. Ο Jean François διατέλεσε επίσης Διευθυντής Πωλήσεων στην Altran Technologies, υπεύθυνος για την πώληση σύνθετων προγραμμάτων πληροφορικής. Παράλληλα, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Instituto de Empresa Business School, διδάσκοντας Digital Marketing για τους φοιτητές MBA.

José Maria Novoa – Ιδρυτής και Διευθυντής πωλήσεων
Ο José Maria συνδύασε τις σπουδές του στην Οικονομία με την Επιστήμη των Υπολογιστών και το Internet Marketing. Έχει στρέψει την καριέρα του στους τομείς των συμβουλευτικών υπηρεσιών και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Στο smart4ads είναι Διευθυντής Πωλήσεων, υπεύθυνος για τις μεγάλες, διεθνείς εταιρίες και την ανάπτυξη αειφόρων, δημιουργικών σχέσεων με τις διαφημιστικές εταιρίες. Προηγουμένως, ο José Maria εργάστηκε στα TradeDoubler και Advertising.com, ως Διευθυντής Πωλήσεων.

Fernando Carvajal – Ιδρυτής και Head of Operations
Ο Fernando έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της online διαφήμισης. Είναι κάτοχος πτυχίου στην Επιστήμη Υπολογιστών. Στο smart4ads, είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση διαφημιστών και εκδοτών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 ως προϊστάμενος του Lycos WebCenter, όπου ξεκίνησε το πρώτο online σύστημα πληρωμών. Αργότερα ο Fernando εντάχθηκε στη διαφημιστική εταιρία Carat, μέλος του Aegis Group και το 2008 στο TradeDoubler όπου προϊστατο του τμήματος Sales and Operations.

Pedro Rodriguez – Ιδρυτής & Head of Technology
Ο Pedro έχει 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, στην ανάπτυξη λογισμικού και web design, ενώ είναι κάτοχος διδακτορικού στη βιολογία. Στο Smart4ads, είναι επί κεφαλής του τμήματος τεχνολογίας, υπεύθυνος για όλα τα τεχνολογικά θέματα. Πριν την ένταξή του Smart4ads, ο Pedro ήταν Τεχνικός Διευθυντής στην Tradedoubler, ενώ διαχειριζόταν μεγάλους, διεθνείς λογαριασμούς.