κορυφαια ποιοτητα υπηρεσιων

Εισέλθετε στον πίνακα διαχείρισης Smart4ads ως διαφημιστής.

Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Τεχνολογία SEO Friendly.

Η τεχνολογία Smart4ads φέρνει επιτέλους την απάντηση σε μία από τις πλέον πιεστικές ανάγκες των διαφημιστών: να επωφεληθούν από τις χιλιάδες των banners και των links που σερβίρονται από τους Affiliates, προκειμένου να βελτιωθεί το SEO των διαφημιζόμενων. Η τεχνολογία εντοπισμού μας είναι “SEO friendly” που σημαίνει ότι βελτιώνει σημαντικά τις ταξινομήσεις αναζήτησης των διαφημιζόμενων εμπόρων. Το Smart4ads είναι το μόνο affiliate performance δίκτυο που προσφέρει “SEO friendly” τεχνολογία εντοπισμού. Επιπλέον, η τεχνολογία μας είναι εξελιγμένη in-house και παρέχει προηγμένα και καινοτόμα εργαλεία και λειτουργίες ελέγχου.

Performance Marketing.

Το performance marketing αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο για τους διαφημιστές να μοχλεύουν το online budget τους για την αύξηση του κοινού στο οποίο φτάνει το μύνημα αλλά και των πωλήσεων σε ένα δίκτυο sites, χωρίς το, εκ των προτέρων, κόστος μίας παραδοσιακής καμπάνιας στα μέσα ενημέρωσης. Το Smart4ads προσφέρει online διαφημιστικές καμπάνιες για e-εμπόρους, κυρίως στη λογική CPL και CPA. Αυτή η στρατηγική διαφήμισης ανταμείβει τους affiliates, όταν δημιουργούν leads ή πωλήσεις για τους διαφημιζόμενους και επιτρέπει στους τελευταίους να εκτελούν βελτιστοποίηση της καμπάνιας τους και να υπολογίζουν αποτελεσματικά το ROI. Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα.

Αναφορές σε πραγματικό χρόνο.

Σε πραγματικό χρόνο λεπτομερείς εκθέσεις
Πλήρως προσαρμόσιμες εκθέσεις με βάση: ημέρα, μήνα και έτος, Εκδότη, δημιουργικό
Όλες οι διαθέσιμες μετρήσεις (Impressions, Click, VU, Leads, Πωλήσεις, CTR%, CR%)
Οι εκθέσεις είναι διαθέσιμες σε αρχεία PDF, Excel, HTML, XML, CSV

Ποιότητα υπηρεσιών.

Στοχευμένος Publisher Manager
Εκπαίδευση Account Manager Interface
Publisher Targeted Recruitment
Τεχνική Υποστήριξη
Διαχείριση του προϋπολογισμού
Fraud Control & αυτοματοποιημένο σύστημα Anti-Fraud
Περιοδικές Συναντήσεις στρατηγικής
Εκθέσεις σε πραγματικό χρόνο
Συμβουλές στο Πρόγραμμα Διαχείρισης & Best Practices
Industry Monitoring.

Δίκτυο Publishers.

Η προσέγγιση του Smart4ads για το Performance Marketing εμπεριέχει ένα δίκτυο χιλιάδων web publishers έτσι ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις και να δημιουργήσει leads για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέσων και δράσεων: Content / Premium Εκδότες / ηλεκτρονικές εφημερίδες / Display, marketing αναζήτησης, marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Couponing, retargeting, ανταμοιβές, Συγκρίσεις, Social Media.