λυσεις

Μπείτε στο Smart4ads ως διαφημιστές.

Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Στο Smart4ads βοηθάμε τους διαφημιστές να πετύχουν τους στόχους τους στο διαδικτυακό μάρκετινγκ μέσω διαφημιστικών εξτρατειών (CPM), traffic generation (CPC), δημιουργίας βάσης δεδομένων (CPL) και ακόμη καθαρών και απλών πωλήσεων (CPA), που θα στηρίζονται σε κανάλια όπως το Display, Email marketing, Search και Social Media.

Branding Campaigns (CPM)

Σε Premium εκδότες και με διαφορετικές δυνατότητες κατηγοριοποίησης: δημογραφικές και τεχνολογικές.

Traffic Generation Campaigns (CPC)

Γενικότερα σε Adnetworks με διαφορετικές τεχνολογικές δυνατότητες κατηγοριοποίησης, για καλύτερο στοχευμένο αποτέλεσμα και πραγματικό χρόνο προγραμματισμού.

Κατηγοριοποίηση και Βελτιστοποίηση μέσω της Τεχνολογίας.
Αντίθετα με τις παραδοσιακές καμπάνιες, που βασίζονται στις ιστοσελίδες και στο περιεχόμενό τους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας αξιοποιούμε τις δυνατότητες κατηγοριοποίησης για να πετύχουμε στοχευμένα το κατάλληλο κοινό και έτσι να είναι όλοι οφελημένοι από την εξοικονόμηση κόστους. Οι διάφορες τεχνολογίες που εφαρμόζουμε στη Smart4ads είναι:
– RON. CPM ή CPC σε Run on Network σε όλο το δίκτυο συνεργατών μας, όπου τα περισσότερα impressions γίνονται σε sites που ανήκουν στη λίστα Top 100 Nielsen (Ισπανία).
– Προσωποποιημένη/ στοχευμένη διαφήμιση. Σε CPM ή CPC όπου οι διαφημίσεις προβάλλονται με βάση τα ενδιαφέροντα και την προηγούμενη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστό.
– Geotargeting. CPM ή CPC που επιτρέπει στους διαφημιστές να στοχεύσουν τις διαφημίσεις τους με βάση συγκεκριμένες τοποθεσίες.
– Retargeting. CPM ή CPC που επιτρέπει στους διαφημιστές να προσεγγίζουν χρήστες που έχουν δείξει στο παρελθόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εμπορικό σήμα του διαφημιζόμενου.
– Στόχευση IP. CPM ή CPC που επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να προσεγγίζουν τους χρήστες που προέρχονται από ένα εύρος IP (στοχεύοντας π.χ. σε ένα λειτουργικό σύστημα, browser, εταιρία κινητής τηλεφωνίας).
– Mobile στόχευση. CPM, CPC ή CPL που στοχεύει σε χρήστες που περιηγούνται χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή

Optimization. Αυτό το είδος της εκστρατείας μας επιτρέπει να παρακολουθούμε λεπτομερώς την πορεία ολόκληρης της διαφημιστικής εξτρατείας: Μέτρηση click, conversion rates, ROI, ποιος εκδότης φέρνει conversions. Όλα αυτά μας βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε τις καμπάνιες σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας βαρύτητα στις ιστοσελίδες ανάλογα με το conversion.

Δημιουργία βάσης δεδομένων (CPL).

Για να δημιουργήσουμε βάσεις δεδομένων με κόσμο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία βασιζόμαστε στη διαδικτυακή διαφήμιση και στο email marketing:

Email Marketing.
Εδώ αξιοποιούνται Optin Βάσεις δεδομένων, στις οποίες ανάλογα με την καμπάνια αποστέλλεται ένα email με το δημιουργικό του πελάτη. Ο χρήστης παίρνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αν ενδιαφέρεται κλικάρει και πηγαίνει στη σελίδα προορισμού, όπου εγγράφεται. Αυτός ο τύπος επικοινωνίας βοηθά στην καταγραφή και κατηγοριοποίηση πελατών.
Η βάση δεδομένων μας είναι κάτι γύρω από το οποίο δουλεύουμε σχολαστικά. Όπως ακριβώς ισχύει και με τις διαφημίσεις της Smart4ads η βάση μας προσφέρει πλήρη εγγύηση ότι δεν παρέχεται προς χρήση σε υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, ερωτικού περιεχομένου κ.λπ. ενώ είναι ενημερωμένη και όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν συμφωνήσει ρητά ότι δέχονται να λαμβάνουν προσφορές από τρίτους.
Μία αποστολή στη βάση δεδομένων μας αρχικά γίνεται σε ένα δείγμα πληθυσμού, που σχετίζεται με το κοινό-στόχο. Εάν η ανταπόκριση είναι ικανοποιητική, τότε αυξάνεται ο όγκος της αποστολής, σε ολόκληρη τη βάση. Μία από τις δεσμεύσεις μας στο Smart4ads είναι να βρισκόμαστε συνεχώς στην αναζήτηση νέων χρηστών και στη δημιουργία διαφορετικών, στοχευμένων βάσεων. Έτσι, ανάλογα με την πορεία της καμπάνιας, μπορούμε να βάλουμε να δώσουμε έμφαση να ενισχύσουμε την προσπάθεια σε διαφορετικά κοινά.
Σε αυτό το μοντέλο διαφήμισης το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, καθώς δημιουργείται η απαιτούμενη προβολή, η αναγνωρισιμότητα της μάρκας / προϊόντος είναι εγγυημένη, ενώ εξασφαλίζουμε μια σειρά επισκέψεων και δεδομένων στην ιστοσελίδα μας

Display.
Επιπλέον, θα προχωρήσουμε την εκστρατεία σε όλο το Performance Adnetwork που διαθέτουμε. Το δίκτυό μας αποτελείται από διάφορες κατηγορίες sites, αλλά όχι προσωπικές σελίδες, file sharing sites ή sites ενηλίκων, ερωτικού περιεχομένου.

Προγράμματα Affiliate (CPA) όπου χρησιμοποιούμε τη μοναδική SEO τεχνολογία μας.

Όλα είναι δυνατά μέσω των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών που διαθέτει η εταιρία μας, όπως τεχνολογία αποστολής SMS, συν-εγγραφές, χορηγίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, κλπ …